luni, 3 martie 2008

Alegere& Atac

Priveşte bine la ceea ce este viaţa ta şi hotăreşte-te să-i dai valoare. Cele mai triste cuvinte se găsesc pe un mormânt, pe a cărui piatră funerară scrie:” Când a venit timpul să mor, înca nu trăisem”. Este înspăimântător să-ţi asumi riscul încercării lucrurilor noi. Ne gândim : „ Dacă vom cădea?” Şi ce dacă vei cadea? Nu va fi prima ta greşeală. Şi oricât de rea va fi căderea, nu va fi cea mai rea. Un lucru pe care poţi conta este dobândirea înţelepciunii, experienţei şi caracterului. În alte cuvinte, vei deveni mai înţelept şi pentru simplul fapt că ai încercat.
Numai dacă îţi asumi riscul de a începe ceva nou îţi vei descoperi abilităţile cu care te-a înzestrat Dumnezeu. Drumul spre succes nu este niciodată lipsit de greşeli. Însă nici drumul spre pierzare. Alegerea este a ta!!!!
Vulturii învaţă să zboare când mamele lor îi împing afară din cuib şi peste buza prăpastiei. Îţi poţi imagina „ gândurile” lor în acele momente? „Mama îmi face asta?”
Cu toate acestea, doar cand este împins peste margine, afara din zona sa de confort, descoperă că a fost născut pentru zbor.
Nu renunţa la visul tău , chiar dacă va fi o călătorie plină de surprize. Visul tău va aduce atacuri din diverse părţi, dar nu le permite să te descurajeze. Atacul reprezintă un semn al respectului . Simbolizează faptul că nu ai fost înfrânt!!!

Niciun comentariu: