duminică, 2 martie 2008

Faith!!!!



În autobiografia sa Lev Tolstoi ( Trebuie să învăţăm de la ţărani), caută şi el răspuns la problema răului. El a observat că viaţa implică mai multă suferinţă decat plăcere şi mai mult rău decat bine şi ca prin urmare este lipsită de sens. A devenit atât de disperat încât a fost ispitit să se sinucidă. A spus că nu ştie cum ar putea rezista. Dar apoi a ajuns la concluzia: “Stai puţin – majoritatea oamenilor rezistă. Majoritatea oamenilor au o viaţă mai grea decat a mea şi totuşi o găsesc minunată ? Cum pot să faca acest lucru? Nu cu explicaţii ci cu credinta! El învăţat de la ţărani şi a găsit credinţa şi speranţa”
Sunt si azi oameni care nu mai rezitstă şi care se gândesc să pună în practică sinuciderea. Şi dacă vreodată te-ai gândit că aceasta este cea mai bună alternativă pentru a scăpa de evenimentele negative din viaţa ta aş vrea doar să te-ntreb: ai siguranţa ca odată mort vei scăpa de acestea, nu există şansa ca dincolo de viaţă să te confrunţi cu aceeasi situaţie supărătoare? Aici mai ai încă şansa să schimbi ceea ce nu îţi place , după Nu vei ştii dacă o să mai poţi.
Sinucigaşul recunoaşte că nu mai poate Dar refuză să mai fie ajutat!!!
Crezi sau nu Credinţa te poate salva !!!!!! Credinta te goleşte de vinovaţia care te asupreşte, înlocuieşte deznădejdea cu speranţa şi îţi dă o direcţie nouă şi un nou scop.

Niciun comentariu: